Bygdøy Allé 20, 0262 Oslo.
post@beautyalle.no
400 68 792

Amia

Treatment Info

Treatment Detail

Beautyalle har med en stor glede tatt i bruk av Amiea for behandlinger av permanent makup og hudpleie behandlinger. Dette spesielle utstyret er veldig anerkjent og godt brukt i skjønnhetsbransjen, og det er kun to salonger her i Oslo som tar i bruk denne metoden. Hovedforskjellen på bruken av Amniea og microblading er at ved bruk av Amniea, så vil resultatet vare mye lengre og er mere behagelig for kundene.Metoden går ut på å danne fine linjer som fører pigmenter inn i huden hvor enn det skulle trengs, enten om det er for et fyldigere resultat av bryn, eyeliner eller lipliner. Det kan også bruker til å fylle inn “hår på tegning” for de som er berørt av håravfall. Da vil man gå inn og “tegne” fine linjer i mellom hårstråene, noen som gir et veldig naturlig utseende, for der det skulle mangle hårstrå. Fargen vil da så klart matche din egen hudtone og naturlig hår for at hårstråene skal blende inn. Rett etter behandlingen vil fargen virke 40-60% mørkere ut enn det endelige resultatet som vises etter 4 uker, derfor tilbyr Beautyalle gratis påfyll til alle kunder som har utført behandlingen hos oss. Etter behandling:
Da er det viktig å ikke ta på eller klore på brynene dine da det kan oppstå infeksjon. De 3 dagene etter behandlingen er det viktig at du ikke får noe direkte vann på de, da dette vil ta med seg fargen og den kan forsvinne. Det er litt ventetid når det gjelder behandlinger ved bruk av Amniea, derfor anbefales det å booke en time 4 uker i forveien.

Amniea brukes også for hudfornyelse hvor enn det trengs

Microneedling utføres i ansiktet med syltynne nåler som stikker mikrohull i huden. Huden opplever hullene som skader, og aktiverer sin naturlige reparasjonsmekanisme. Noe som stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin. Resultatet er en fornyelse av huden fra innsiden og ut. I tillegg reduseres store porer, arr, rynker og fine linjer. Metoden har også god effekt på pigmenter og strekkmerker. Resultatet vises med engang, men for best resultat så kreves det 4 behandlinger.Man får påført bedøvningskrem sånn at behandligen er smertefri

 

 

Behandlinger & Priser
 • Leppelinje
  Pris4000 kr
 • Øyebryn
  Pris4000 kr
 • Eyeliner
  Oppe og nede: 4000 kr  –  Kun oppe 3000 kr –  Kun nede 2000 kr –  Ekstra bredde 1000 kr
 • Skjønnhetsflekk
  Pris999 kr
 • Gjennoppfriskning fra 3 mnd – 1 år
  Pris: 1500 kr
 • Microblanding
  Pris: 4000 kr
 • Ved avbestilling må dette skje innen 24 timer før avtalt tidspunkt, dersom dette ikke gjøres vil man bli belastet for hele timen.
 • Ved kansellering for nær avtalt tid faktureres/belastes kunden for 70% av beløpet for behandlingen(e).