Bygdøy Allé 20, 0262 Oslo.
post@beautyalle.no
400 68 792

ANSIKTSBEHANDLINGER

Treatment Info

Treatment Detail

Vi tilbyr forskjellige ansiktsbehandlinger hvor vi bruker produkter som Exuviance, Duvè Medica og Nimue. I tillegg tilbyr vi ulike peeling behandlinger som krystallslip, kjemisk- eller med fruktsyre.

Peeling
er med på å fjerne døde hudceller. Ved stimulering av blodsirkulasjonen vil regelmessige behandlinger hjelpe produksjonen av ny collagen og elastan dannelse som vil resultere i en mer strålende og ungdommelig hud.

Overfladisk kjemisk peeling
Ved en «light» peel brukes glykolsyre (Alfa-hydroksysyre) eller salisylsyre. Disse virkestoffene fører til en eksfoliering av det ytre hudlaget. Behandlingen forbedrer ujevn pigmentering, tørrhet, acne og fine linjer. Alle hudtyper kan behandles. Du kan gå på jobb samme dag.

Medium til dyp kjemisk peeling
For de med mer uttalte solskader og dypere linjer kan man få utført en dypere kjemisk peeling. Her fjernes overhuden, og deler av lærhuden. Vi bruker Trikloreddiksyre i ulike konsentrasjoner avhengig av indikasjon (10-40%). Etter behandlingen vil huden bli rød/brun i farge i 5-7 dager. Det ytterste hudlaget vil deretter eksfoliere. Det er viktig å bruke solbeskyttelse daglig i flere måneder for ikke å ødelegge resultatet. De fleste vil ha behov for 1-3 behandlinger.

Krystallsliping
er en prosess som tillater en kontrollert peeling hvor huden strammes opp. Med fine naturkrystaller slipes hudens overflate og drenerer ut hudens avfallsstoffer ved mekanisk fjerning av døde celler.  Man øker blodsirkulasjonen så huden får mer glød og energi. Kan uten videre behandle alle typer hudfarger og de fleste hudtyper.

Microneedling
Utføres i ansiktet med syltynne nåler som stikker mikrohull i huden. Huden opplever hullene som skader, og aktiverer sin naturlige reparasjonsmekanisme. Noe som stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin. Resultatet er en fornyelse av huden fra innsiden og ut. I tillegg reduseres store porer, arr, rynker og fine linjer. Metoden har også god effekt på pigmenter og strekkmerker. Resultatet vises med engang, men for best resultat så kreves det 4 behandlinger.Man får påført bedøvningskrem sånn at behandligen er smertefri

 

 

 

Behandlinger & Priser
 • Rens med peeling, damp, maske og massasje
  Varighet: 30 minutter  –  Pris499 kr
 • Rens med peeling, damp, utklemming og maske
  Varighet: 60 minutter  –  Pris699 kr
 • Rens med peeling, damp, utklemming, maske og massasje
  Varighet: 75 minutter  –  Pris899 kr
 • Rens med peeling, damp, utklemming, maske og massasje
  Varighet: 90 minutter  –  Pris999 kr
 • Microneedling
  Varighet:
  60 minutter  –  Pris: 1699 kr

 • Ved avbestilling må dette skje innen 24 timer før avtalt tidspunkt, dersom dette ikke gjøres vil man bli belastet for hele timen.
 • Ved kansellering for nær avtalt tid faktureres/belastes kunden for 70% av beløpet for behandlingen(e).