Bygdøy Allé 20, 0262 Oslo.
post@beautyalle.no
400 68 792

Negler

Treatment Info

Treatment Detail

Negler er harde plater på finger- og tåtuppene (ytterfalangene) som dannes av det samme proteinet som danner håret, keratin. De beskytter fingertuppene, tåtuppene og vevet under og rundt fra skade.

Neglene hos mennesker vokser med en gjennomsnittshastighet på 3 millimeter per måned. Fingernegler trenger 4 til 6 måneder for å oppnå normal lengde, og Tånegler 12 til 18 måneder. Den eksakte hastigheten avhenger av alder, sesong, treningsnivå og diverse herdingsfaktorer.

Biting av negler hos mennesker kan idikere stress, kjedsomhet, sult, eller det kan være en vane. Biting av negler kan føre med seg bakterier som ligger under overflaten til neglen inn i munnen, og kan føre til ekstra/unormal slitasje av tannemaljen.

Negler kan bli veldig skarpe, og det er vondt å bli kloret med disse, noe som kan føre til infeksjoner og/eller arr. Når en negl vokser inn i huden ved siden av eller foran neglen, kalles det inngrodd tånegl.

Behandlinger & Priser
 • Negler full sett Gele
  Pris499 kr
 • Negler Gele rebalansering
  Pris699 kr
 • Shellac Hender
  Pris899 kr
 • Shellac Tær
  Pris999 kr
 • Fjerning av Shellac
  Pris: 999 kr
 • Ved avbestilling må dette skje innen 24 timer før avtalt tidspunkt, dersom dette ikke gjøres vil man bli belastet for hele timen.

 

 

Negler full sett Gele kr. 850,-
Negler Gele rebalansering kr. 499,-
Shellac Hender kr. 499,-
Shellac Tær kr. 450,-
Fjerning av Shellac kr. 150,-
Pedikyr – 60 minKlassisk fotpleie, hvor du får fotbad,fjerning av hard hud, stell av negler og om ønskelig fotmassasje kr. 690,-
Manicure – 45 minSkjønnhetsbehandling for dine hender, rens og filing av negler, stell av neglebånd og håndmassasje(lakk kommer i tillegg) kr. 390,-
Lakking av negler – 20 min kr. 190,-
ParafinvoksFor deg som vil unne deg det lille «ekstra».Parafinvoks er en varmende maske, som gir babymyke hender og føtter kr. 150,-
Forlengelse av neglen med:
A. Tipp kr. 600,-
B. Form kr. 600,-
C. Div. farger/glitter eller liknende kr. 800,-
D. Design kr. 800,-